System Verification - Učesnica Sajma

System Verification - Učesnica Sajma

Najveća švedska kompanija za pružanje usluga testiranja i kvalitete softvera, System Verification, je jedna od ovogodišnjih učesnica Sajma.

System Verification je najveća švedska kompanija za pružanje usluga testiranja i kvalitete softvera. Mi pomažemo našim klijentima da realizuju svoje digitalne strategije na način što smo partner koji se fokusira na inovacije, efikasnost i sigurnost. Sebe smatramo patnerom kojeg naši klijenti trebaju kako bi dostigli svoju digitalnu transformaciju. Nudimo stručnjake u svim sferama QA kompetencija; od digitalne strategije i upravljanja zahtjevima do svih tipova testiranja, poput testiranja performansi, test automatizacije, sigurnosnih testiranja, a tu je i obuka. Naši klijenti su iz oblasti finansija i bankarstva, e-zdravstva, auto industrije, maloprodaje, proizvodnje, IT, telekomunikacija, sigurnosti i energetike. 

Kao kompanija, System Verification želi zauzeti ključnu ulogu u društvu i doprinijeti pozitivnom razvoju kako na lokalnom tržištu, tako i u inozemstvu. Stoga, podržavamo humanitarne projekte i neprofitne organizacije, ali i prenosimo svoje znanje na škole i univerzitete.

Tokom dugogodisnjeg rada dobitnici smo mnogobrojnih nagrada, kao Business Leader of the Year in Sweden 2013 i the Pioneer Prize 2017. Nagrade nas inspirišu da nastavimo sa kvalitetnim radom, koji je i visoko ocijenjen od strane naših klijenata, te da budemo jedan od najpoželjnijih poslodavaca.

Kompanija ima svoje poslovnice u Malmeu (HQ), Gothenburgu, Stockholmu i Sarajevu. System Verification kompanija certifikovana je u skladu sa ISO 9001 i ISO 14001.