Softray Solutions - Učesnica Sajma

Softray Solutions - Učesnica Sajma

Pružanje konsultantskih usluga za razvoj softvera koristeći agilne razvojne metodologije fokus je kompanije učesnice Sajma, Softray Solutions.

We go beyond code and get IT done

Softray Solutions je softverska firma osnovana u Atlanti, sa razvojnim timom smještenim u Sarajevu. Fokusirani smo na pružanje konsultantskih usluga za razvoj softvera koristeći agilne razvojne metodologije.

Upotrebom savremene tehnologije, nudimo stručnost u sljedećoj generaciji web, mobilnih i cloud tehnologija koje transformišu ideje u inovativne aplikacije s modernim dizajnom, naprednom skalabilnošću i visokom sigurnošću.

Stekli smo bogato iskustvo u razvoju naprednih poslovnih sistema u industrijama zdravstva, kontrole saobraćaja i video nadzora, upravljanju prihodima, upravljanju inventarima, interfejsima za finansijske institucije i još mnogo toga.

Naš cilj je pružiti kvalitet klijentima i pomoći im da ostvare svoje ključne poslovne prilike korištenjem naših tehnoloških rješenja. Kao pouzdani partneri, trudimo se da našim klijentima učinimo razvoj softvera jednostavnim, pametnim, transparentnim i efikasnim.