Dovoljno je reći – Jubilarni, deseti JobFAIR!

Dovoljno je reći – Jubilarni, deseti JobFAIR!

Od studentske inicijative do profesionalnog sajma, uz porast kvalitete, ove godine održati će se jubilarni, deseti po redu JobFAIR - Iskoristi svoju šansu!

Da li ste iskoristili svoju šansu na nekom od prošlih devet JobFAIR-a?

Ukoliko niste, imamo odličnu vijest za Vas! Članovi udruženja studenata elektrotehnike Evrope, EESTEC LC Sarajevo su već počeli s organizacijom jubilarnog desetog JobFAIR-a. Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije ove godine će se održati u Kampusu Univerziteta u Sarajevu, 5. i 6. novembra.

U toku ova dva dana, posjetioci će imati priliku ostvariti direktan kontakt s predstavnicima kompanija, informisati se o novim radnim mjestima i tržištu rada te poboljšati svoje lične i profesionalne vještine kroz popratne sadržaje Sajma.

Projekat predstavlja platformu za uvezivanje studenata i kompanija te kao takav pruža velike mogućnosti kako studentima tako i diplomcima. Bitno je spomenuti da svi posjetioci koji žele mogu ostaviti svoju biografiju u našu CV bazu podataka, u kojoj se nalazi oko 3000 biografija. Istim pristup imaju kompanije učesnice Sajma tokom cijele godine. Pored toga svoje biografije možete ostaviti, kao i ažurirati tokom čitave godine klikom na ovaj link.

S obzirom na to da su pripreme, kao i promocija ovogodišnjeg Sajma već uveliko počele, pozivamo Vas da se na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i LinkedIn, informišete o JobFAIR-u i u narednom periodu saznate koje kompanije će ove godine biti učesnice Sajma. Pored sada već tradicionalnih radionica pripremamo i novitete.

Ukoliko je odgovor na pitanje postavljeno na početku ovog članka pozitivan, to nije razlog da nas ne posjetite i ove godine, steknete nova iskustva, proširite svoje znanje i usavršite vještine kroz popratne aktivnosti na samom Sajmu, te možda baš Vi opet iskoristite svoju šansu!