JobFAIR ‘17 je otvoren - Iskoristite prilike koje Vam Sajam nudi

JobFAIR ‘17 je otvoren - Iskoristite prilike koje Vam Sajam nudi

Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije “JobFAIR ‘17 - Iskoristi svoju šansu!” otvoren je jutros, 6. novembra, u Kampusu Univerziteta u Sarajevu.

Ove godine Sajam seodržava po deveti put i trajat će dva dana u periodu od 9:00-17:00 sati. JobFAIR Vam pruža razne mogućnosti, a jedna od najvažnijih je direktan kontakt s predstavnicima vodećih kompanija iz tehničko-tehnološke i ekonomske struke. O ozbiljnosti projekta govori i veliki broj vrhunskih kompanija koje su pristale učestvovati na Sajmu. Godišnji partner Udruženja i Zlatni partner Sajma je kompanija Authority Partners.

Srebreni partneri Sajma su: Infobip, Mistral i Zira. Komapnije učesnice su: Addiko Bank, Alem Sistem, Atlantbh, Comtrade, Cosylab, GEN.E, Isatis, Ministry of Programming, NSoft, OSB Engineering & IT, QSS, Rubicon, Softhouse, System Verification.

Svake godine kompanije se potrude da na što bolji način predstave svoj način rada, tehnologije koje koriste te atmosferu koja vlada među njihovim uposlenicima. Iskoristite priliku, raspitajte se šta svaka od kompanija zahtjeva od svojih uposlenika te koje su vještine poželjne za njihovu struku.

Svečanoj ceremoniji otvaranja pristustvovali su predstavnici kompanija, profesori i predstavnici Elektrotehničkog fakulteta, predstavnici medija, organizatori te gosti i posjetioci. Svim prisutnim obratila se i glavna organizatorica Amina Alijagić, koja je zvanično otvorila JobFAIR ‘17.

JobFAIR pruža i mnoge druge mogućnosti u vidu popratnih aktivnosti, kao što su: prezentacije, CV radionica, Open Space Technology (OST) i Career Speed Dating (CSD). Pridružite nam se i iskoristite sve prilike koje Vam JobFAIR nudi.