ZIRA - Srebreni partner

ZIRA - Srebreni partner

Kompanija koja je partner vodećih telekomunikacijskih operatera širom Evrope i Bliskog Istoka, ZIRA, ovogodišnji je Srebreni partner Sajma.

ZIRA je svjetski priznat prodavač inovativnih sistema poslovne podrške za telekomunikacijsku industriju. Tokom više od 20 godina rada na tržištu, ZIRA je implementirala nagrađivana rješenja u poljima Billinga, Tradinga and routinga, CRM, Produkt kataloga, Fraud menadžmenta i još mnogo toga.

Sa sjedištem u Sarajevu i uredima u Hrvatskoj i Turskoj, ZIRA je partner vodećih telekomunikacijskih operatera širom Evrope i Bliskog Istoka kao što su: Saudi Telecom, T-Com Hrvatska, Telekom Slovenije, VIVA Bahrain, Liberty Global i mnogi drugi. 

Radeći sa više od 50 telekomunikacijskih operatera u 22 zemlje, ZIRA uvodi integrirana i fleksibilna modularna rješenja kako bi zaštitila vlasnička ulaganja, smanjila rizik i trošak provedbe i upoznala se sa specifičnim potrebama korisnika. Sve do danas, naša strast i predanost podržavaju različite profile korisnika s pretplatničkom bazom u rasponu od 150.000 do 80 miliona, a obrađuje se čak i do 2.5 milijardi transakcija dnevno.