Otvorene prijave za Career Speed Dating!

Otvorene prijave za Career Speed Dating!

Career Speed Dating predstavlja koncept brzih intervjua studenata i diplomaca sa predstavnicima kompanija. U svega 5 minuta pokažite da ste Vi prava osoba koju poslodavac treba!

Bez ikakvih obaveza i mogućih posljedica učestvujte u novoj popratnoj aktivnosti koju Vam JobFAIR nudi. Career Speed Dating je jedinstvena prilika da vidite kako pravi intervjui zapravo izgledaju te da u što kraćem vremenskom periodu upoznate više predstavnika kompanija, njihove načine razmišljanja, te zahtjeve koje stavljaju pred Vas.

Career Speed Dating je idealna prilika da vidite koje su Vaše jače strane u ovakvim oblicima komunikacije, a koje vještine još trebate poboljšati. Ako se osjećate uplašeno pri samoj pomisli na intervju za posao, ovo je pravo vrijeme da se riješite tih strahova i da se spremite za prave razgovore koji Vas očekuju u budućnosti. 

Kompanije koje učestvuju u su: Cosylab, Infobip, Mistral i Zira.

Pošaljite svoju prijavu ovdje i okušajte se u brzim intervjuima. Prijave su otvorene do 4. novembra 2017. do 23:59h. Career Speed Dating će se održati 6. novembra u EE1 sali Elektrotehničkog fakulteta s početkom u 14:30h.