Cosylab - Učesnica Sajma

Cosylab - Učesnica Sajma

Tržišni lider u profesionalnim uslugama za integraciju kontrolnih sistema u fizici i medicinskim projektima, Cosylab, ovogodišnja je kompanija učesnica Sajma.

Cosylab je tržišni lider u profesionalnim uslugama za integraciju kontrolnih sistema u fizici i medicinskim projektima. Naše sjedište je u Ljubljani, Slovenija, ali imamo ogranke i partnere širom svijeta: Kina, Japan, Koreja, Francuska, Njemačka, Švedska, Švicarska, Velika Britanija i SAD. Sudjelujemo kao ključni partner u različitim projektima za akceleraciju čestica širom svijeta.

Mi smo mlad tim koji cijeni dobre međuljudske odnose, lični i profesionalni rast i razvoj naših uposlenika, opušteno radno okruženje, i, posljednje ali ne i manje bitno, dobrobit svih Cosylab ljudi! Ohrabrujemo odličan timski duh i kulturu, sa motom: “Razmišljaj smjelo, daj sve od sebe, djeluj skromno i uživaj u životu”.

Mi u Cosylab-u smo uvijek u potrazi za vještim i motiviranim studentima i diplomcima računarskih nauka, fizike ili elektrotehnike. Ako još uvijek nemaš radnog iskustva, ali ti se dopada programiranje i ide ti od ruke, onda već imaš sve što je potrebno i spreman si za nove izazove u svijetu Big Physics, kontaktiraj nas i pridruži se jednoj od najboljih softverskih kompanija u Sloveniji!

Osim zaposlenja u Ljubljani, također nudimo mogućnost rada u bilo kojem od naših ogranaka koji su locirani u Silicon Valley-u, Švicarskoj, Kini, Švedskoj ili Japanu.

"Dnevnik" nas je izabrao za najboljeg slovenačkog poslodavca 2015. godine.