Rubicon - Učesnica Sajma

Rubicon - Učesnica Sajma

Kompanija koja se uz razvoj softvera bavi i UX/UI dizajnom i pomaže kompanijama da identificiraju i riješe probleme kroz dizajn sprintove, Rubicon, ovogodišnja je učesnica Sajma.

Rubicon je softverska firma locirana u Sarajevu - kompaktni tim koji broji 15 članova. I to ne samo programera – uz razvoj softvera, bavimo se i UX/UI dizajnom i pomažemo kompanijama da identificiraju i riješe probleme kroz dizajn sprintove. Uz mnogobrojne tehnologije i alate koje već koristimo, uživamo u istraživanju novih i razmišljanju o mogućnostima njihove primjene.

Ono što odlikuje naš tim je konstantna želja za učenjem i kreativnim rješavanjem problema. I budući da provodimo mnogo vremena zajedno, trudimo se da nam radni dan bude veseo koliko i produktivan.

Poput startup kompanija sa kojim najviše sarađujemo, trudimo se da radimo brzo, testiramo ideje, učimo iz njih i na kraju dođemo do rješenja koje zaista radi.

Naš odnos prema klijentima počiva na povjerenju koje gradimo kako sa njima, tako i unutar našeg tima. Kroz godine iskustva i različite profile uposlenika, našim partnerima obezbjeđujemo iskrene, praktične i ekonomične savjete.

Više o nama možete pronaći na: www.rubicon-world.com.