Softhouse - Učesnica Sajma

Softhouse - Učesnica Sajma

Kompanija koja je dio švedske Softhouse grupacije, jedne od vodećih skandinavskih kompanija kada su u pitanju agilne metode razvoja softvera, ovogodišnja je učesnica Sajma.

ZAŠTO:

Kroz moto "Value delivered- continuosly", mijenjamo način stvaranja vrijednosti u poslovanju.

KAKO:

Korištenjem lean i agilnih metodologija, u saradnji sa klijentom isporučujemo software proizvode u skladu sa potrebama tržišta.

ŠTA:

-Razvijamo softverske proizvode

-Nudimo savjetovanje za poboljšanje vaših poslovnih procesa

-Nudimo treninge u lean i agilnim metodama

Softhouse Balkans je dio švedske Softhouse grupacije koja je jedna od vodećih skandinavskih kompanija kada su u pitanju agilne metode razvoja softvera, obuke i dijeljenja znanja. Sa preko 200 uposlenih u nekoliko ureda u Švedskoj, Softhouse već preko 20 godina aktivno djeluje na polju agilnog razvoja softverskih rješenja, ali i razvoja ljudi te poslovnih procesa. Glavne vrijednosti Softhousea su transparentnost te briga i dijeljenje znanja među uposlenima što doprinosi uspješnom poslovanju i odličnoj atmosferi koja vlada među zaposlenicima. Softhouse Balkans primjenjuje ove vrijednosti na Bosnu i Hercegovinu te koristi prednosti švedske kulture i pristupa prilikom rada sa domaćim klijentima i zaposlenicima. U vremenu kada mnogi mladi profesionalci napuštaju Bosnu i Hercegovinu, nezadovoljni radnim okruženjem u zemlji, Softhouse kroz svoje vrijednosti i pozitivan pristup doprinosi stvaranju novih lidera u našoj zemlji.