Isatis Software Solutions - učesnica Sajma

Isatis Software Solutions - učesnica Sajma

Dio Isatis Group-a, kompanija Isatis Software Solutions ovogodišnja je učesnica Sajma.

Kao multinacionalna kompanija zajedno sa 140 partnera širom svijeta – Isatis Software Solutions radi na tome da iz dana u dan privlači najbolje stručnjake iz IT svijeta, pa i dalje. Prateći najsavremenije i najbolje metode u razvoju softvera, daje našim radnicima mogućnost stalnog usavršavanja u poslovnom svijetu.

Korištenjem mikro servisa, backend tehnologija kao ASP .NET MVC i frontend tehnologija kao ReactJS i Angular - omogućujemo klijentima iz raznih industrija da dobiju prilagođen asortimansoftverskih rješenja.

Isatis Software Solutions je dio internacionalne grupacije Isatis Group, sa sjedištem u Holandiji. Naše uposlenike podstičemo na profesionalno usavršavanje kroz obuke i kurseve. Većina uposlenika su certificirani Microsoft profesionalci, što nas je 2015. godine učinilo Microsoft partnerskom kompanijom.

Trenutne djelatnosti u kojima radimo:

- Health. Moderna rješenja u farmaciji za kontroliranje zdravstvenih monitora, izvještaja i procesa njege.

- Care. Olakšava rad zdravstvenim radnicima, povećavajući napredak ka nezavisnosti građana.

- Cyber Securtiy. Omogućuje integrisanu zaštitu prilikom pojavljivanja Cyber napada.

- Energy Comparison. Određuje najbolji rezultat pri testiranju više izvora energije.

- Online Results. Rješenja za povećanje konverzije preko marketinga, dizajna i tehnologije.

Zajednički rad je ključ uspjeha

Rad sa raznim organizacijama omogućuje da Isatis Software Solutions bude ono što jest danas. Bez obzira u kojim poslovnim vodama se nalaze naši klijenti, nudimo najbolja rješenja, kao i mogući finansijski i/ili softverski doprinos, prilagođena samo vašim potrebama u industriji. Vjerujemo da radeći zajedno, možemo postići sve.