Atlantbh - učesnica Sajma

Atlantbh - učesnica Sajma

Jedna od vodećih kompanija za razvoj softvera u BiH ovogodišnja je učesnica Sajma.

Sve je počelo prije 17 godina sa samo nekoliko osoba i nekoliko ideja. Zahvaljujući radu, kvalitetu i veoma talentiranim i posvećenim radnicima, Atlantbh je danas jedna od vodećih kompanija za razvoj softvera u BiH, broji 80 uposlenih i radi sa vodećim svjetskim kompanijama. Oni, svi zajedno rade na izvrsnosti, kontinuiranom usavršavanju, međusobnom poštovanju, ugodnoj atmosferi, jedinstvenom radnom okruženju i odgovornosti prema društvu i prirodi.

Atlantbh svoj uspjeh i prepoznatljivu kulturu pripisuje svojim uposlenicima – Atlanterima, te iznenađenje ne predstavlja činjenica da su nekoliko godina zaredom izabrani za Najpoželjnijeg poslodavca u IT sektoru. Atlantbh izdvaja pet ključnih kompetencija  Atlantera, a to su: GRIT, MORALS, DRIVE, RESPECT i SMARTS. Ove kompetencije usmjeravaju uposlenike ka stalnom usavršavanju i uspjehu, te podstiču inovativnost i kreativnost u njihovom radu.

Atlantbh nekoliko puta godišnje organizuje ABH praksu za studente koji žele svoje teorijsko znanje upotpuniti praktičnim. Do sada je preko 60 studenata završilo ABH praksu, a neki od njih danas su i uposlenici kompanije.

Za više informacija, posjetite www.atlantbh.com.