Posjeta JobFAIR-u: Otvorene zvanične prijave za studente iz Tuzle i Mostara!

Posjeta JobFAIR-u: Otvorene zvanične prijave za studente iz Tuzle i Mostara!

Pošaljite prijavu i rezervišite svoje mjesto na vrijeme jer je broj mjesta ograničen!

Po prvi put ove godine, studenti sa Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru i Fakulteta elektrotehnike u Tuzli imat će mogućnost da nam se pridruže na JobFAIR-u i iskoriste šanse koje Sajam pruža.

Osim posjete Sajmu, studenti koji dođu na JobFAIR moći će učestvovati u radionicama, prisustvovati prezentacijama kompanija učesnica te ostaviti svoju biografiju u našu CV bazu.

Posjeta JobFAIR-u za studente Fakulteta elektrotehnike u Tuzli planirana je za ponedjeljak, 6. novembar, dok je dolazak za studente Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru planiran u utorak, 7. novembra.

S obzirom na to da je inicijativa pokrenuta po prvi put ove godine, broj studenata koji će organizovanim prijevozom moći doći na JobFAIR bit će ograničen. Svoju prijavu možete poslati putem ovog linka. Više informacija o terminu polaska, lokaciji i ostalim logističkim detaljima posjete prijavljeni studenti će dobiti putem e-maila.

Krajnji rok za prijave je 27.10.2017. godine ili do popune kapaciteta.

*Ukoliko Vaša matična institucija nisu FIT ili FET, a student ste koji i dalje ima želju da posjeti Sajam, molimo Vas da nas kontaktirate putem maila info@jobfair.ba.