System Verification - Učesnica Sajma

System Verification - Učesnica Sajma

Najveća švedska kompanija za pružanje usluga testiranja i kvalitete softvera, koja svoj ured ima i u Sarajevu, ovogodišnja je učesnica Sajma.

System Verification je najveća švedska kompanija za pružanje usluga testiranja i kvalitete softvera. Mi pomažemo našim klijentima da realizuju svoje digitalne strategije na taj način što smo partner koji se fokusira na inovacije, efikasnost i sigurnost. Sebe smatramo patnerom kojeg naši klijenti trebaju kako bi dostigli svoju digitalnu transformaciju.

Nudimo stručnjake u svim sferama biznis konsaltinga i QA kompetencije; od poslovnih analiza i upravljanja zahtjevima do svih tipova testiranja, poput testiranja performansa, automatizacija, sigurnosnih testiranja, a tu je i obuka. Naši klijenti su iz oblasti finansija i bankarstva, kao i e-zdravstva, auto industrije, maloprodaje, proizvodnje, IT i telekomunikacija, kao i iz sigurnosti i energetike.

System Verification želi zauzeti ključnu ulogu u društvu i doprinijeti pozitivnom razvoju kako na lokalnom tržištu, tako i u inozemstvu. Stoga, podržavamo i humanitarne projekte i neprofitne organizacije, ali i prenosimo svoje znanje na škole i univerzitete.

Dobitnici smo mnogobrojnih nagrada, koje nas inspirišu da nastavimo sa kvalitetnim radom, koji je i visoko ocijenjen od strane naših klijenata, te da budemo jedan od najpoželjnijih poslodavaca. Nagrađeni smo nagradom Business Leader of the Year in Sweden 2013. godine, nagradom za najboljeg lidera u Švedskoj te godine.

Kompanija ima svoje poslovnice u Malmeu (HQ), Gothenburgu, Stockholmu i Sarajevu. Od 2010. godine System Verification kompanija je i certifikovana u skladu sa ISO 9001.