Da li ste iskoristili svoju šansu?

Da li ste iskoristili svoju šansu?

Uspješno završen "JobFAIR '16 - Iskoristi svoju šansu!"
Dvodnevni sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije, JobFAIR '16 uspješno je završen. Tokom dva dana Sajma, studenti i diplomci imali su priliku ostvariti direktan kontakt sa predstavnicima kompanija, učestvovati u brojnim sadržajima koje su naši partneri pripremili na svojim štandovima te ostaviti svoj CV u našu CV bazu.

Osim toga, realizovan je veliki broj popratnih aktivnosti Sajma.
Ovogodišnji JobFAIR ponudio je svojim posjetiocima prezentacije kompanija učesnica Sajma, aktivnosti interaktivnog karaktera, CV radionicu i simulaciju intervjua za posao, Open Space Technology radionicu te gostujuća predavanja doc dr sc Almira Badnjevića i inicijative IT girls.

Na ceremoniji zatvaranja Sajma odabran je i dobitnik nagradne igre. Cisco CCNA kurs koji je obezbijedio naš partner, edukacijski centar Akademika, osvojila je Ema Pjanić iz Tuzle.

CV baza ostaje otvorena za unos i ažuriranje vaših biografija, a naši partneri imaju pristup bazi tokom cijele godine, tako da ukoliko još uvijek niste ostavili svoj CV, posjetite našu web stranicu i iskoristite svoju šansu!

Sajam je privukao pažnju velikog broja kompanija, studenata i medija te se ovim putem zahvaljujemo našim partnerima koji su prepoznali potencijal i značaj projekta.

Vidimo se iduće godine!