JobFAIR '16 je otvoren!

JobFAIR '16 je otvoren!

Otvoren osmi po redu Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnolođkih fakulteta i ekonomije "JobFAIR '16-Iskoristi svoju šansu!"
U ponedjeljak, 7. novembra u Kampusu Univerziteta u Sarajevo zvanično je otvoren osmi po redu Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnolođkih fakulteta i ekonomije "JobFAIR '16-Iskoristi svoju šansu!".

Svečanoj ceremoniji otvaranja prisustvovali su profesori i predstavnici Elektrotehničkog fakulteta, predstavnici kompanija, predstavnici medija te organizatori i gosti. Svim prisutnim obratio se i glavni organizator Danijel Čuturić, koji je i zvanično otvorio JobFAIR '16.Sajam je u toku prvog dana ponudio različite sadržaje, od prezentacija kompanija do CV radionice i simulacije intervjua, gdje su posjetioci imali priliku da se upoznaju sa predstavnicima kompanija, nauče nešto novo i unaprijede svoje vještine.

Veliki broj studenata i diplomaca je posjetio Sajam u toku prvog dana, a predstavnici kompanija su bili otvoreni za pitanja i diskusiju na razne teme.Pridružite nam se i danas, jer nas čekaju mnogi zanimljivi sadržaji, a među njima i onaj koji svi željno očekujemo - interaktivna radionica Open Space Technology.

Vidimo se na Sajmu!