Career Speed Dating

Career Speed Dating

CSD je radionica koja predstavlja jedinstveni spoj razgovora za posao i speed dating-a u kojem student/ica ima priliku da u pet minuta predstavi svoje vještine poslodavcima i stekne prvo iskustvo u poslovnom svijetu

I ove godine, u okviru Sajma, imat ćete priliku da učestvujete na CSD radionici!Šta je CSD radionica?

Career Speed Dating je radionica koja predstavlja jedinstveni spoj razgovora za posao i speed dating-a u kojem student/ica ima priliku da u pet minuta predstavi svoje vještine poslodavcima i stekne prvo iskustvo u poslovnom svijetu. 

Ukoliko se kandidat istakne, kompanija ga može pozvati na dodatni razgovor nakon CSD-a! Glavni cilj je da studenti steknu osjećaj kako je biti na intervjuu za posao i budu spremni za svaki svoj naredni razgovor za posao. Također, CSD omogućava i networking koji je sigurno od velike važnosti za svaku mladu osobu koja teži svom prvom zaposlenju i sticanju poslovnih iskustava.

U toku radionice moći ćete učestvovati na 3 intervjua sa različitim kompanijama u trajanju od po 5 minuta. Nakon svakog intervjua slijedi feedback od kompanije u trajanju od otprilike 2 minute.

CSD radionica će se održati 7. novembra 2023. godine u Steleks čitaoni.

Rok za prijavu je 2. novembar, do kraja dana, a prijaviti se možete preko linka.

Broj prijavljenih je ograničen, pa požurite i osigurajte svoje mjesto!