CV & LinkedIn radionica

CV & LinkedIn radionica

Želiš savladati pisanje CV-a, izgradnju i oblikovanje LinkedIn profila koji će oduševiti poslodavce? Onda ne propusti besplatnu CV & LinkedIn radionicu koju organizuje EESTEC LC Sarajevo u sklopu JobFAIR-a '23.

Prvi važan korak ka uspostavljanju radnog odnosa ili prijavljivanja na konkurse različitog tipa predstavlja pisanje CV-a. Poslodavac na osnovu njega može donijeti odluku o kvalitetu prijave i odrediti budući poslovni put kandidata u toj firmi. Također, veoma je bitno znati pronaći idealnu kompaniju za rad kroz LinkedIn poslovnu društvenu mrežu, te znati zašto je upravo LinkedIn savršen način za promociju svojih kompetencija, ličnih i profesionalnih vještina.Želiš savladati pisanje CV-a, izgradnju i oblikovanje LinkedIn profila koji će oduševiti poslodavce?

Onda ne propusti besplatnu CV & LinkedIn radionicu koju organizuje EESTEC LC Sarajevo u sklopu JobFAIR-a '23.Radionica će se održati 1. novembra u Steleks čitaoni na  Kampusu UNSA, a predavač će biti Nedima Džaferagić, Talent Acquisition Manager @ Comtrade 360. 

Rok za prijavu je 29. oktobar, a prijaviti se možete putem ovog linka.Broj mjesta je ograničen, zato požurite!

Radujemo se vašim prijavama!