Isatis

Isatis

Njihova misija jeste da spoje rad, talent i najbolje tehnologije kako bi postigli izvanredne rezultate pomažući klijentima da unaprijede svoje poslovanje.

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo još jednu kompaniju učesnicu Isatis!

Isatis je kompanija sa više od 30 godina iskustva u kreiranju IT rješenja i softverskih inovacija.

Iskustvo je ono što ih razlikuje od drugih – i u pogledu iskustava koje posjeduju, ali i iskustava koje stvaraju za zaposlenike i klijente. Njihov office u Sarajevu postoji od 2013. godine.Projekti variraju od jednostavnih do velikih enterprise IT sistema, te imaju poseban odnos s klijentima, koji su uključeni u čitav razvojni proces.Njihova misija jeste da spoje rad, talent i najbolje tehnologije kako bi postigli izvanredne rezultate pomažući klijentima da unaprijede svoje poslovanje. Cilj i fokus je kreiranje renomiranih softverskih rješenja, ispunjavanjem svih standarda kvalitete, a pri tome vodeći brigu o ljudima i poštujući sve vrijednosti Isatisa koje grade  godinama!Isatis je dobitnik SDG Business Pioneers nagrade za 2019. godinu u kategoriji – Ljudi. Duži niz godina su Zlatni Microsoft Partneri, ponosni na svoje certificirane zaposlenike.

U skladu s navedenim, Isatis  neprestano traži stručnjake iz oblasti informacionih tehnologija, posebno softverske inženjere, koji su ključni za njihovu misiju i rast. U posvećenosti digitalnom napretku i tehnološkoj inovaciji, traže strastvene i vješte softverske inženjere koji su spremni osvježiti IT svijet raznolikošću svojih talenata. U  timu, svako polje ima svoje mjesto i svaka tehnologija ima svog majstora, a kod nas ćete pronaći izazove koji odgovaraju vašim stručnostima i interesovanjima.

Više detalja možete pogledati na njihovoj web stranici.

Zahvaljujemo se Isatis na ovogodišnjem učešću i podršci!