Infobip

Infobip

Inženjeri u Bosni i Hercegovini imaju priliku raditi na nekim od najizazovnijih projekata na nivou kompanije baziranih oko real-time komunikacije putem audio i video signala.

Učesnica ovogodišnjeg Sajma, te dugogodišnji prijatelj naše organizacije je kompanija Infobip.

Infobip je svoje početke pronašao u malom gradiću u Istri – Vodnjanu. Danas, poznat kao centar izvrsnosti inžinjerstva i sa više od decenije iskustva u industriji, Infobip globalno zapošljava 3000+ ljudi, te kroz 70+ ureda posluje na čak 6 kontinenata.

Inženjeri u Bosni i Hercegovini imaju priliku raditi na nekim od najizazovnijih projekata na nivou kompanije baziranih oko real-time komunikacije putem audio i video signala. Infobip komunikacijska platforma i usluge dopiru do gotovo 7 milijardi korisnika i uređaja u više od 190 zemalja, omogućavajući besprijekornu komunikaciju kompanija sa svojim korisnicima - na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze.

Infobip je u svijetu prepoznat kao dobitnik brojnih nagrada za kvalitetu usluga koje provodi pri čemu sarađuje s vodećim mobilnim operaterima, bankama, e-commerce kompanijama, najvećim svjetskim chat aplikacijama poput Vibera, WhatsAppa, Telegrama, te s globalno poznatim brendovima poput Virgin Megastore, Strave, UBER-a, Zendeska, Taxifya i drugima.

Više informacija o kompaniji Infobip pronađite na njihovoj stranici. Zahvaljujemo se Infobip na dugogodišnjoj podršci i učešću.