Endava

Endava

Ovakva organizacija mladim, ali i iskusnim inženjerima obezbjeđuje pravi balans između brzog prenošenja znanja od iskusnih kolega i sopstvenog sticanja iskustva.

JobFAIR ne bi bio moguć bez svih naših kompanija učesnica, a jedna od učesnica je i Endava ! Endava se ove godine odlučila okititi srebrenim partnerstvom. 

Endava, jedna od vodećih tehnološko-uslužnih kompanija nove generacije, od druge polovine 2020. godine, zvanično je prisutna i u Bosni i Hercegovini, nakon kupovine "Comtrade Digital Services" (CDS). Kroz uvođenje digitalnih rješenja, automatizaciju procesa i agilne transformacije, kompanija Endava pomaže svojim klijentima da budu više angažovani, odgovorni i efikasni, podržavajući ih od ideje do realizacije.

Endava osigurava brz profesionalni razvoj kroz tri povezane cjeline:

-profesionalno mentorisanje kroz interne grupe fokusirane na specifične discipline poput softverske arhitekture, 

-rad na razvojnim projektima za neke od najvećih svjetskih organizacija i 

-mentorisanje 'soft skills'.

Ovakva organizacija mladim, ali i iskusnim inženjerima obezbjeđuje pravi balans između brzog prenošenja znanja od iskusnih kolega i sopstvenog sticanja iskustva. Spajanje sa Endavom našim inženjerima i onima koji će to tek postati, otvara nove mogućnosti za brzi razvoj profesionalne karijere u svim disciplinama razvoja softvera, bilo da se radi o početnicima ili o profesionalcima koji žele da nastavekarijeru u novom smjeru.

Više informacija o kompaniji  Endava pronađite na njihovoj stranici. Zahvaljujemo se Endavi na dugogodišnjoj podršci i učešću.