Authority Partners

Authority Partners

Od svog osnivanja prije 24 godine prepoznatljivi su po svojoj jedinstvenoj filozofiji kao autoritetu u stvaranju izvrsnosti informacijske tehnologije i bivanja najcjenjenijih partnera svojim klijentima.

Kao što je to bio slučaj prethodnih godina, i ove godine vam predstavljamo dugogodišnjeg partnera, kompaniju Authority Partners koja je po 14. put odlučila biti dio našeg Sajma.

Authority Partners jedna je od vodećih softverskih kompanija u Bosni i Hercegovini, sa sjedištem u Kaliforniji, SAD. Zapošljava više od 450 ljudi širom svijeta, a kažu da je njihov moto #KreiramoIzvrsnost od 1998. godine.

Od svog osnivanja prije 24 godine prepoznatljivi su po svojoj jedinstvenoj filozofiji kao autoritetu u stvaranju izvrsnosti informacijske tehnologije i bivanja najcjenjenijih partnera svojim klijentima. Authority Partners predstavlja zajednicu globalnih IT stručnjaka koji sarađuju sa klijentima širom svijeta u izgradnji korporativnih rešenja. U njihovoj DNK je traženje odgovora na neka od najtežih pitanja u IT-u.

Više informacija o kompaniji  Authority Partners pronađite na njihovoj stranici. Zahvaljujemo se Authority Partners na dugogodišnjoj podršci i učešću.