Prijave za Sajam su otvorene

Prijave za Sajam su otvorene

JobFAIR je dostupan svima i potpuno je BESPLATAN za sve koji ga žele posjetiti. I ove godine biće održan online preko platforme Hopin. Za prijavu Vam je potrebno manje od 2 minute! U nastavku slijede informacije o tome kako se prijaviti na Sajam i stupiti u kontakt sa predstavnicima kompanija.

Kako se prijaviti na JobFAIR '21?

Sve što trebate uraditi jeste pratiti sljedeće korake:

1) Posjetite našu zvaničnu web stranicu www.jobfair.ba.

2) Na naslovnoj strani kliknite na dugme “PRIJAVI SE NA JobFAIR”.

3) Kada se otvori stranica za registraciju na event pritisnite dugme “Join event”.

4) Unesite Vaše pristupne podatke ili se registrujte koristeći Vaš Facebook, LinkedIn ili Google račun. Na e-mail ćete dobiti potvrdu da ste se registrovali na Sajam.Da li postoji video u kojem je objašnjen proces prijave na JobFAIR ‘21? 

Da, video postoji i možete ga pogledati na linku.Kako stupiti u kontakt sa predstavnicima kompanija?

Na dan Sajma, nakon završenog procesa registracije, platformi Hopin pristupate koristeći isti postupak i iste podatke koje ste unijeli tokom registracije. Jedina razlika je što se ovaj put prijavljujete/logujete, obzirom da ste već registrovani.Štandovi kompanija učesnica nalaze se u “Expo” dijelu platforme, a na štandovima se nalaze predstavnici kompanija. Svoja pitanja možete postaviti u chatu sa desne strane stranice ili se priključiti na štand koristeći mikrofon i kameru klikom na dugme “share audio and video”.Šta je sa popratnim aktivnostima?

Tokom Sajma će biti održan CV/LinkedIn webinar, kao i panel diskusija na temu “Moderno radno okruženje”. Važna napomena: Za učešće u ovim aktivnostima potrebno je da se prijavite. Za više informacija o prijavama pratite naše društvene mreže Facebook, LinkedIn i Instagram.