JobFAIR '20 je zvanično završen!

JobFAIR '20 je zvanično završen!

“JobFAIR ‘20 - Iskoristi svoju šansu!”, sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko - tehnoloških fakulteta i ekonomije je zvanično završen.

Dvodnevni sajam, JobFAIR '20  uspješno je završen. Svrha ovog Sajma je da na istom mjestu okupi entuzijastične mlade ljude i potencijalne poslodavce te kroz razgovor i popratne aktivnosti koje Sajam nudi, pomogne budućim inženjerima i ekonomistima da pronađu željenu praksu ili posao.

JobFAIR ‘20 je ove godine svojim posjetiocima ponudio prezentacije kompanija učesnica Sajma s vrlo zanimljivim temama, radionicu Open Space Technology (OST) i Career Speed Dating radionicu (CSD).

Na ceremoniji zatvaranja održano je izvlačenje sretnih dobitnika nagradnih igara. U saradnji sa Centrom za poslovnu edukaciju besplatan kurs u vrijednosti od 650KM osvojio je Zijad Ličina. U saradnji sa nevladinom organizacijom BRAVO, kurs italijanskog jezika pripao je Emiru Piti. U saradnji sa HUB387, daily pass su osvojili Harun Kusić i Medin Paldum. U saradnji sa Academy387, popust od 25% na bilo koji kurs iz ponude pripao je Harun Kusiću. U saradnji sa tershouse pass za 10 dana za četiri sretna dobitnika su osvojili Adi Smajić, Lejla Mehmedagić, Tarik Horozović i Harun Kološ. Čestitamo sretnim dobitnicima i vjerujemo da će ovu šansu iskoristiti na najbolji način.

Jedna od mogućnosti koju trebate iskoristiti i nakon zatvaranja Sajma je CV baza koja ostaje otvorena za unos i ažuriranje Vaših biografija. Kompanije učesnice Sajma imaju pristup bazi tokom cijele godine, tako da ukoliko još uvijek niste ostavili svoj CV, na linku to uvijek možete uraditi.

Ovim putem zahvaljujemo našim partnerima koji su prepoznali potencijal i važnost projekta.

Vidimo se naredne godine!