Učesnica Sajma - Ankora Software Inc

Učesnica Sajma - Ankora Software Inc

Predstavljamo Vam učesnicu ovogodišnjeg JobFAIR-a, kompaniju Ankora Software Inc, koja posluje od 2016. godine i trenutno je jedna od najbrže rastućih softverskih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Trenutno zapošljava preko 45 IT stručnjaka, sa tendencijom rasta broja uposlenih. Prethodnih 5 godina uspješno su sarađivali sa brojnim međunarodno priznatim i renomiranim kompanijama sa tržišta EU i SAD-a. Nakon 5 godina poslovanja stekli su iskustva na preko 50 uspješno realizovanih i zavidnih projekata. Fokusirani su na razvoj softverskih rješenja iz domena zdravstva, IOT-a, menadžmenta i organizacije, ljudskih resursa, saobraćaja i telekomunikacija.

Ankora je također suvlasnik brojnih softverskih proizvoda, od kojih su najviše ponosni na Easynote, alat za poslovni menadžment i komunikaciju koji niže mnogobrojne uspjehe na međunarodnom nivou. Odlični poslovni rezultati su također plod i pozitivne atmosfere, te sjajnih međuljudskih odnosa koji su karakteristični za ovu kompaniju. Izvrsna organizacijska kultura, fleksibilnost u radu, konstantne edukacije i nadgradnje znanja, timski rad i posvećenost mentora, kreativni I zanimljivi teambuilding sadržaji doveli su ovu kompaniju u poziciju jednog od najpoželjnijih IT poslodavaca u BiH.

Ova kompanija mnogim mladim ljudima i vrhunskim stručnjacima pruža priliku za sigurnu budućnost u našoj domovini, te su u konstantnoj potrazi za IT stručnjacima koji mogu ostvariti i više nego uspješne karijere, tei raditi na izazovnim i zanimljivim projektima.

Više o kompaniji Ankora možete saznati na njihovoj zvaničnoj web stranici www.ankorainc.com