Partner Sajma - ABC Tech Group

Partner Sajma - ABC Tech Group

Partner ovogodišnjeg Sajma je i kompanija ABC Tech Group, grupa specijalizirana za razvoj bankarskih softverskih proizvoda, usluga razvoja raznih softverskih rješenja i IT konsultanskih usluga, sa preko 100 IT stručnjaka okupljenih na nivou grupe.

Razvijaju savremena mobilna, web i desktop rješenja za svoje klijente iz različitih sektora, pretvarajući njihove ideje u procesima digitalne transformacije u stvarnost.

Njihova rješenja i kompetencije pokrivaju razna područja, posebno u sferi: transakcijskih sistema, financijskih sistema i integracija trećih strana, Blockchain i pametnih sistema plaćanja (FIAT i Crypto), razvoja rješenja za startup kompanije, kartica lojalnosti, rješenja za e-trgovinu, primjena naprednih tehnologija umjetne inteligencije, te rješenja za sektor osiguranja. Posjeduju iskustvo u različitim programskim jezicima i platformama, a koriste alate i sisteme koji najbolje odgovaraju potrebama njihovih klijenata. Sarađuju sa tehnološkim liderima, kako bi svojim klijentima obezbijedili originalnost i sigurnost u svim segmentima rješenja koja nude.

Inovativna vizija njihovog menadžmenta i stručnost njihovog tima bazirani su na kontinuiranom usavršavanju znanja i praćenju novih tehnologija. Visoko vrednuju timski rad, a zahvaljujući posvećenosti njihovog tima radnim zadacima i kvalitetu rezultata, uz fleksibilnost i međusobnu saradnju, njihovi klijenti ih prepoznaju kao pouzdanog partnera i ukazuju im povjerenje za rad na IT rješenjima koja koriste milioni korisnika širom svijeta.

Uvijek su otvoreni za inovativne ideje i talente.

Njihovi uredi locirani su u: Luksemburgu, Ljubljani, Zagrebu, Varaždinu, Sarajevu, Tuzli i Prištini.

Više o kompaniji ABC Tech Group možete saznati na: www.abc-techgroup.com.