Partner Sajma - tershouse

Partner Sajma - tershouse

Partner ovogodišnjeg Sajma je tershouse, najveći coworking space u Bosni i Hercegovini.

Ovaj prostor je nastao iz potrebe za jačanjem poslovne zajednice u segmentu biznisa i umrežavanja kompanija i pojedinaca. Nalaze se u jednoj od najfrekventnijih poslovnih zona u centru Sarajeva u ulici Kolodvorska 5, Sarajevo. Geostrateški položaj njihovog prostora garantuje idealno okruženje i za one najizbirljivije.

Prirodno osvijetljen prostor, okružen zelenim površinama i šetačkom zonom, optički internet, udobne stolice i široki stolovi kao i pregršt dodatne opreme (video oprema, audio oprema, foto oprema, dodatna mrežna oprema) koja je Vama na raspolaganju, čine njihov prostor wannabe/idealnim za Vašu svakodnevnicu. Kako bi obezbjedili kvalitetniji i lagodniji boravak za sve članove njihovog space-a, tu je i moderna kuhinja (free fruits every day), Coffe machine, ters rest place kao i ljubazno i susretljivo osoblje.

Motiv postojanja se ogleda kroz stvaranje idealnog poslovnog okruženja za sve kompanije i  pojedince koji će svojim radom u njihovom coworking prostoru ostvariti mnogobrojne benefite – za zajednicu i za sebe te na taj način doprinijeti rastu svog poslovanja. Svojim znanjem stvaraju nove vrijednosti, promovišu kulturu saradnje i zajedničkog dobra.

Ako tražite „event space“ za odeđene prilike ili želite biti domaćin događaja za kompaniju ili pojedince, ako želite raditi na vlastitim projektima u inspirirajućem okruženju, ako želite razmijenjivati znanje, ideje i unaprijediti vlastiti posao, onda je tershouse pravo mjesto za vas. Tu su da vam pomognu pri realizaciji Vaših ideja i širenju vlastitog biznisa. Donesite pravu odluku i postanite dio tershouse porodice.

Više o tershouse možete saznati nanjihovoj zvaničnoj web stranici www.tershouse.ba.