Učesnica Sajma - KING ICT

Učesnica Sajma - KING ICT

Predstavljamo Vam učesnicu ovogodišnjeg Sajma, kompaniju KING ICT, koja je regionalni sistem integrator i predvodnik u stvaranju i implementaciji inovativnih enterprise rješenja.

Njihovi glavni motivi su znanje, stručnost, kreativnost i motivacija da unaprijede poslovanje i stvore dodatnu vrijednost. Kroz inovativna ICT rješenja žele izgraditi povezanu i digitalnu budućnost za buduće generacije.

Nove tehnologije, njihovo znanje, vještine i individualni pristup prema korisnicima omogućuje im razvoj rješenja koja pridonose kvaliteti poslovanja i odgovaraju potrebama korisnika. Pružaju podršku i usluge savjetovanja o provođenju digitalne transformacije kroz implementaciju adekvatnih tehnoloških rješenja.

Rješenja koja isporučuju kreću se od usko specijaliziranih do onih koja koriste veliki broj ljudi u svakodnevnom životu. Njihovi korisnici dolaze iz različitih grana djelatnosti poput transporta, energetike, poljoprivrede, zdravstva, obrazovanja, pravosuđa, trgovine, finansija, telekomunikacija i brojnih drugih.

Pod KING ICT-om posluju i Aktivis, firma specijalizirana za upravljanje dokumentima, Smart Energy, firma specijalizirana za provođenje mjera u području energetske učinkovitosti i Planet IX, firma specijalizirana za korištenje umjetne inteligencije i njene primjene u obradi podataka u robotici, dronovima i bespilotnim letjelicama.

Više o kompaniji KING ICT možete saznati na njihovoj zvaničnoj web stranici www.king-ict.ba.