Open Space Technology

Open Space Technology

Želite vidjeti kako kompanije rješavaju probleme sa kojima se svakodnevno susreću? Imate ideju kako neke izazove savladati na bolji i efikasniji način? U tom slučaju interaktivna radionica Open Space Technology je prava prilika za vas. OST će se održat online, putem platforme Sajma - Hopin, u utorak 10.11.2020. u terminima 11:00 - 12:00h i 13:00 - 14:00h.

Šta je to Open Space Technology?

Open Space Technology je interaktivna radionica u kojoj studenti zajedno sa predstavnicima kompanija učestvuju u rješavanju prethodno definisanog problema s kojim se kompanije svakodnevno suočavaju.

Šta OST omogućava studentima i diplomcima?

Predstavnici kompanija kroz teorijski i praktičan dio predstavljaju rad kompanije i tehnologije kojima se koriste pri rješavanju problema, a studenti imaju mogućnost iznošenja svojih kreativnih ideja i doprinesu lakšem rješavanju tih problema, ali i nauče nešto novo što im može u budućnosti koristiti.

Kako se mogu pripremiti?

Savjet koji Vam mi možemo dati je da u toku radionice primijenite znanje stečeno na fakultetu uz dozu mašte, kreativnosti i logike. Svakako ne trebate da se brinete ukoliko nešto ne znate ili ukoliko mislite da “ništa ne znate”, jer sve naše radionice su tu da biste nešto novo naučili i stekli nove kontakte.

Do kada traju prijave?

Prijave su otvorene do petka 6.11.2020. do kraja dana.

Koje kompanije učestvuju?

Kompanije koje učestvuju su:

* ZIRA,

* Bicom Systems,

* Infobip

Nadamo se da ste spremni!

Prijavite se sada!