Srebreni partner Sajma - BicomSystems

Srebreni partner Sajma - BicomSystems

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo kompaniju Bicom Systems, srebrenog partnera ovogodišnjeg Sajma. Bicom Systems je IT kompanija, koja se već 15 godina bavi kreiranjem i razvojem telekomunikacijskih softwera za kompanije na svim kontinentima.

U septembru 2004. godine, Bicom Systems postao je prva kompanija u svijetu koja je isporučila gotov telefonski sistem, zasnovan na "open source" tehnologijama. Tim od preko 100 uposlenih nalazi se u uredima u Bosni i Hercegovini (Sarajevo, Tuzla, Zenica), Engleskoj (London), Kanadi (New Brunswick), Italiji (Firenca), Južnoj Africi, SAD-u. Sedam “in-house” proizvoda koriste se širom svijeta, na čijim razvojima svakodnevno rade mladi genijalci. Ponosni su na poslovnu saradnju koju su imali sa globalnim kompanijama, kao što su Dell, NASA, Intellicom i dr.

Studentima elektrotehnike, informatike i računarstva nude jedan od najboljih internship programa u BiH. Studenti se tokom studija mogu usavršiti kroz praktičan rad u skoro svim sferama razvoja softvera. Svake godine, na programu plaćene prakse nalazi se oko 10 studenata, koji nakon završetka studija postaju full-time uposlenici.

Više o kompaniji Bicom Systems možete pročitati na njihovoj zvaničnoj web stranici www.bicomsystems.com.