Zlatni partner Sajma - RT-RK

Zlatni partner Sajma - RT-RK

Pretstavljamo Vam zlatnog partnera ovogodišnjeg JobFAIR-a, kompaniju RT-RK. Kompanija RT-RK je odlučila i ove godine podržati Sajam.

RT-RK d.o.o. je kompanija koja se bavi pružanjem usluga razvoja softvera i ponudom sopstvenih softverskih rješenja u oblasti sistema za rad u realnom vremenu, s fokusom na oblasti multimedije, komunikacija i softvera za automobilsku industriju. Kompanija je osnovana u Novom Sadu 1991. godine, a od 2011. godine, širi se regionalna mreža centara otvaranjem odjeljenja u Beogradu, Banjaluci, Osijeku i Minhenu.

Danas RT-RK angažuje više od 1500 stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija, te predstavlja jednu od najvećih kompanija za razvoj softverskih rješenja u oblasti jugoistočne Evrope. Kompanije kao što su BMW, Harman, DENSO, FotoNation, Autoliv, Ask Industries, TTTech, MIPS/Imagination, CISCO, Cirrus Logic, Xiaomi, Harman Kardon, Onkyo & Pioneer, Starkey Hearing Technologies, Marvell, iWedia samo su neka od imena sa liste njihovih zadovoljnih partnera i klijenata.

Profesionalni razvoj zaposlenih stimulišu radom na inovativnim projektima i sa najmodernijim razvojnim platformama i alatima. Osim toga, trude se i da olakšaju uvođenje novozaposlenih u posao, redovnim organizovanjem internih stručnih kurseva, mentorskim pristupom, edukacijama za tzv. “soft skills” i sl. Da bi ojačali timski duh svih zaposlenih, organizuju različite vrste tim bildinga, kolektivne sportske aktivnosti, odlaske u pozorište.

RT-RK je akreditovana kao naučni institut, te, za one koji žele da nastave sa akademskim razvojem,  pomažu upis na master i doktorske studije, objavljivanje i prezentovanje naučno-istaživačkih radova kako na domaćim, tako i na stranim stručnim konferencijama.

Za studente organizuju ljetnje škole i prakse u oblasti embedded developmenta, FPGA i IoT, a osim toga, imaju različite programe stipendiranja.

Više o kompaniji RT-RK možete saznati na njihovoj zvaničnoj web stranici www.rt-rk.com.