Partner Sajma - Info Studio

Partner Sajma - Info Studio

Predstavljamo Vam partnera ovogodišnjeg Sajma, kompaniju Info Studio.

Info Studio d.o.o. je osnovan 25.12.1996. godine. Jedna su od vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini na polju razvoja i implementacije poslovnih softverskih rješenja.

Poslovna strategija kompanije je orijentacija na web bazirane aplikacije uz potpunu integraciju sa Business Intelligence, Document Management, Business Process Management, te Machine Learning i Artificial Intelligence sistemima. Sve projekte razvijaju sa modernim alatima, zasnovane na novim platformama (više detalja na linku).

Info Studio strateški razvoj usmjeren je na:

- Implementaciju integralnih web baziranih informacionih sistema za:

    * bankarski i mikrokreditni sektor

    * javni sektor

    * proizvodno-trgovački sektor

- Implementaciju DW/BI rješenja

- Implementaciju BPM rješenja

- Implementaciju DMS rješenja

- Implementaciju Machine Learning i Artificial Intelligence rješenja.

Trenutno, u njihovoj kancelariji u Sarajevu zapošljavaju 43 visokoobrazovana eksperta, od kojih je većina angažovana na razvoju, implementaciji i održavanju informacionih sistema, te na edukaciji i obuci, među kojima su i magistri i doktori nauka. Kontinuirano ulažu u znanje naših zaposlenika i prilagođavamo se novim tehnologijama. Značajan broj njihovog osoblja je certficirano za rad sa najmodernijim svjetskim tehnologijama, a kompanija je na putu da postane Oracle Specialized Partner na nekoliko polja.

Društveno su odgovorna kompanija i uključeni smo u sve veće projekte lokalnih zajednica, stručnih organizacija i projekte podrške ugroženim grupama stanovništva.

Više o kompaniji Info Studio možete saznati na njihovoj zvaničnoj web stranici, www.infostudio.ba.