Učesnica Sajma - Softray Solutions

Učesnica Sajma - Softray Solutions

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam još jednu u nizu kompanija učesnica na ovogodišnjem Sajmu, Softray Solutions.

Softray Solutions je bh. IT kompanija, fokusirana na razvoj softverskih rješenja za velike američke sisteme, u domenu zdravstva, saobraćaja, telekomunikacija i sigurnosti. Softray tim, njihovo bogato iskustvo i strast za tehnologijom, čine dinamičnom i poželjnom kompanijom za rad.

Odlično radno mjesto kombinuje izuzetne kolege, dobre mentore i izazovne projekte, te pruža izvrsnu motivaciju za dodatnu edukaciju i napredak. Tokom godina rasta, zahvaljujući ulaganjima u edukacije, pažljivim i planiranim odabirima članova tima kojima nude konkurentske prednosti, te osiguravanjem privlačne mogućnosti za napredovanje u karijeri, uspjeli su sastaviti mozaik motivisanih, lojalnih i visoko kvalifikovanih IT profesionalaca. Kako bi išli u korak sa brzorastućom IT  industrijom, ali i zbog strasti prema razvoju softvera, kompanija Softray nudi kontinuirane interne edukacije, u okviru programa Softray Academy. Kao rezultat toga, njihova je misija učiniti tim ponosnim na izazovan i nadahnjujući posao koji rade, jer su upravo ti okretni umovi Softray-eva snaga.

Posvećeni su kreiranju izvrsne organizacijske kulture, temeljene na slobodi izbora i fleksibilnosti u kojoj uposlenici mogu ostvariti svoj puni potencijal i dati doprinos razvoju naprednih IT rješenja, uz opuštenu i porodičnu atmosferu. Često ćete ih vidjeti na kuglanju, paintball-u, bilijaru, cartingu ili u pohodu na bh. izletišta i planine.

Softray je uvijek u potrazi za tehnološkim istomišljenicama. Ako vas vrhunska tehnologija nadahnjuje, a vi se osjećate spremnim raditi na izazovnim projektima, onda ste već jedan od nas! See you at Softray!

Više o kompaniji možete saznati na www.softraysolutions.com.