Učesnica Sajma - System Verification

Učesnica Sajma - System Verification

Predstavljamo vam kompaniju System Verficiation, učesnicu ovogodišnjeg Sajma.

System Verification je najveća švedska kompanija za pružanje usluga testiranja i kvalitete softvera. Pomažu klijentima da realizuju svoje digitalne strategije na taj način što su partner koji se fokusira na inovacije, efikasnost i sigurnost. Sebe smatraju patnerom kojeg naši klijenti trebaju kako bi dostigli svoju digitalnu transformaciju.

Nude stručnjake u svim sferama biznis konsaltinga i QA kompetencije; od poslovnih analiza i upravljanja zahtjevima do svih tipova testiranja, poput testiranja performansa, automatizacija, sigurnosnih testiranja, a tu je i obuka. Njihovi klijenti su iz oblasti finansija i bankarstva, kao i e-zdravstva, auto industrije, maloprodaje, proizvodnje, IT i telekomunikacija, kao i iz sigurnosti i energetike.

System Verification želi zauzeti ključnu ulogu u društvu i doprinijeti pozitivnom razvoju kako na lokalnom tržištu, tako i u inozemstvu. Stoga, podržavaju i humanitarne projekte i neprofitne organizacije, ali i prenosie svoje znanje na škole i univerzitete.

Dobitnici su mnogobrojnih nagrada, koje ih inspirišu da nastave sa kvalitetnim radom, koji je i visoko ocijenjen od strane njihovih klijenata, te da budu jedan od najpoželjnijih poslodavaca. Nagrađeni su nagradom Business Leader of the Year in Sweden 2013. godine, nagradom za najboljeg lidera u Švedskoj te godine.

Kompanija ima svoje poslovnice u Malmu (HQ), Geteborgu, Stokholmu, Helsinborgu, Bonu, Frankfurtu i Sarajevu. Od 2010. godine System Verification kompanija je i certifikovana u skladu sa ISO 9001 i ISO 14001.

Više o kompaniji System Verification možete saznati na www.systemverification.com.