Muehlbauer - Učesnica Sajma

Muehlbauer - Učesnica Sajma

Njemačka grupa Muehlbauer (www.muehlbauer.de ) je osnovana 1981. godine u Bavarskoj i danas zapošljava preko 3500 radnika, od čega 750 inženjera najrazličitijih profila.

Za vrijeme svog tridesetsedmogodišnjeg uspješnog poslovanja, kompanija postaje svjetski lider i partner najvišeg nivoa u oblasti transfera tehnologije za izradu dokumenata i proizvodnje mašina za izradu i personalizaciju svih savremenih biometrijskih dokumenata (pasoša, ličnih karti, zdravstvenih knjižica, vozačkih dozvola...), RFID (radio frequency indetification – identifikacija putem radio frekvencija), svih vrsta SMART kartica, proizvodnje tehnologije flexible solara i led tehnologije.Kompanija inače proizvodi I određena sigurnosna rješenja za granice, aerodrome od čega izdvajamo e- Gate. Muehlbauer grupa je do danas bila uključena u preko 220 ID projekata širom svijeta sa instaliranih preko 90.000 mašina.

Kao takva već ima niz uspješno realizovanih  projekata u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i šire, uz napomenu da je preko naše kompanije Muehlbauer d.o.o, koja je postojeći dobavljač  kompletnog segmenta državnih dokumenata u BiH u poslednjih nekoliko godina, i implementiran jedan od najsofisticiranijih sistema na svijetu u našoj fabrici u Banja Luci gdje se trenutno zapošljava oko 50 radnika.