ITAcademy/BusinessAcademy - Partneri Sajma

ITAcademy/BusinessAcademy - Partneri Sajma

Partneri ovogodišnjeg sajma su i ove godine ITAcademy i BusinessAcademy koje najsretnijim učesnicima dodijeljuju vrijedne poklon kurseve za dodatne kvalifikacije u CV-u i visokoplaćene vještine.

ITAcademy - međunarodna škola za najtraženije i najplaćenije IT profesije

Na ITAcademy možete birati između 6 odsjeka i nije vam potrebno nikakvo predznanje.  Za svaku oblast koju izaberete imamo dva jednostavna cilja za vas. Prvi je da poslije školovanja napredujete, dobijete odlično plaćen posao. Drugi cilj je da vam pružimo iskustvo školovanja koga ćete se sjećati sa uživanjem. Svako od stručnih zvanja koje dobijate na ITAcademy priznato je na svjetskom nivou, u BiH posebno.

Certifikati koje na kraju školovanja možete steći su priznati svuda u svijetu. To je zato što obuku i polaganje finalnih ispita organizuje ITAcademy, a diplome i certifikati se direktno šalju sa adresa odjeljenja za međunarodne ispite Cambridge Univerziteta, Microsofta, Adobea, Zenda i CompTIA, iz Engleske, Holandije i Sjedinjenih Američkih Država.

Ovdje možete vidjeti uspjehe ranijih polaznika: utisci.

Poklon kursevi koje možete dobiti ove godine su Java programiranje, Photoshop i dizajn kurs te IT poslovanje.BusinessAcademy - Najkvalitetnije poslovno obrazovanje u regionu 

BusinessAcademy jedna je od najprestižnijih poslovnih škola u regionu i, zahvaljujući jednogodišnjem kvalitetno osmišljenom programu, možete da steknete znanja i vještine koje posjeduju svjetski poznati i uspješni biznismeni. Ovlaštena je od strane Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite, IQN-a i drugih svjetski poznatih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim jednogodišnjim programima za uspješnu poslovnu karijeru.  

Misija BusinessAcademy je mnogo više od pružanja praktičnog obrazovanja za najperspektivnije profesije budućnosti. Imate podršku tokom cijele karijere – od pomoći pri izboru programa i buduće profesije, pa sve do zapošljavanja u nekoj od uspješnih kompanija i daljeg napredovanja. 

I polaznici BusinessAcademy podijlili su vlastita iskustva: utisci.

Poklon kursevi za učesnike sajma bit će kurs PR-a i poslovnog komuniciranja te kurs Menadžementa.

U okviru Centra za razvoj karijere koji djeluje u sklopu ovih ustanova, postajete kandidat za učešće na svim projektima i konkursima za zapošljavanje kod partnerskih kompanija, brojnih domaćih i svjetskih kompanija.

Svi zainteresovani za dalje usavršavanje i sticanje međunarodnih certifikata koji će doprinjeti bržem i boljem zaposlenju mogu dobiti besplatno savjetovanje na kontaktu 033788525 ili na lokaciji Zmaja od Bosne 16 (odmah do Kampusa).