Započni svoju karijeru!

Započni svoju karijeru!

CV (biografija ili životopis) je često prva “ulazna karta” kojom se ostvaruje dodir sa potencijalnim poslodavcem s ciljem što boljeg i uvjerljivijeg predstavljanja sopstvenih performansi. Informišite se o JobFAIR CV bazi kao i načinu pristupanja istoj, zbog toga što je dobra biografija odskočna daska u poslovni svijet!

Dobro napisana biografija doprinosi i samom pozivanju kandidata na razgovor za traženo radno mjesto, pa je potrebno i potruditi se da dođemo do cilja! Kroz svakodnevni život ljudi se edukuju, zapošljavaju, napreduju, mijenjaju radna mjesta. Promjene su neminovne, a vođena željom da studentima tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije pruži što više mogućnosti za zapošljavanje i profesionalni razvoj, studentska organizacija EESTEC LC Sarajevo pokrenula je inicijativu organizovanja sajma zapošljavanja - JobFAIR.

Pored spektra različitih prednosti koje JobFAIR omogućava svojim posjetiocima, jedna mogućnost je i trajno pohranjivanje, te naknadno ažuriranje biografije u CV bazu.

Svima koji se registruju na zvaničnoj stranici www.jobfair.ba i ostave svoj CV, omogućeno je da isti dopunjavaju i ažuriraju tokom cijele godine. 

JobFAIR CV baza trenutno sadrži oko 3000 biografija studenata i diplomaca. Ona se konstantno unaprijeđuje uz uvažavanje prijedloga kompanija učesnica te JobFAIR tim i dalje radi na njenom razvoju.