Infobip - Srebreni partner Sajma

Infobip - Srebreni partner Sajma

Infobip, jedna od vodećih IT kompanija u regionu i globalnih lidera telekom industrije, krenuo je kao mala startup kompanija iz Vodnjana u Istri, Hrvatska.

Danas, poznat kao centar izvrsnosti inžinjerstva i sa više od 10 godina iskustva u industriji, Infobip globalno zapošljava preko 1500 ljudi, te kroz više od 60 ureda posluje na 6 kontinenata. Jedan od developerskih centara se nalazi i u Sarajevu, gdje trenutno radi više od 150 uposlenika, a misija je da se ovaj ured nastavi širiti.

Infobipova komunikacijska platforma i usluge dopiru do gotovo 7 miljardi korisnika i uređaja u više od 190 zemalja, omogućavajući besprijekornu mobilnu komunikaciju poslovnih subjekata sa svojim korisnicima - na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze. Samo u 2018. godini dvije trećine svjetske populacije, odnosno 4.7 milijardi ljudi koristilo je Infobipove servise i usluge.

Infobip je u svijetu prepoznat kao dobitnik brojnih nagrada za kvalitetu usluga koje provodi pri čemu surađuje s vodećim mobilnim operatorima, bankama, e-commerce kompanijama, najvećim svjetskim chat aplikacijama poput Vibera, WhatsAppa, Telegrama, te s globalno poznatim brandovima poput Virgin Megastore, Strave, UBER-a, Zendeska, Taxifya i drugima.

Ukoliko želite postati dio Infobipovog tima u Sarajevu i biti dijelom ove svjetske kompanije, prijavite se na trenutno otvorene pozicije klikom na LINK ili nam preporučite svoje prijatelje i poznanike putem email adrese careers.bih@infobip.com.