Uz CV radionicu do kvalitetnije biografije za posao

Uz CV radionicu do kvalitetnije biografije za posao

Ne znate kako napisati CV koji će Vas izdvojiti iz mase i predstaviti u najboljem svjetlu? Upravo je to ono što Vas vodi ka CV radionici.

Prvi korak pri apliciranju za posao i prijavljivanju na različite konkurse je pisanje CV-a, koji treba da dojmi budućeg potencijalnog poslodavca i ostavi dobar prvi utisak. Budući da na svaki konkurs aplicira veliki broj ljudi, te poslodavac ima tek nešto manje od minute za svaki CV, vrlo je važno da se efektno predstavite u pisanoj formi. Upravo iz tog razloga, u sklopu JobFAIR-a ’19 tradicionalno će se održati besplatna CV radionica. Pozivamo Vas da se prijavite na ovu radionicu nakon koje ćete biti sigurni da je Vaš CV kvalitetno napisan.

Pored savjeta koji će se odnositi na pisanje CV-a, na ovogodišnoj radionici dio sadržaja će biti posvećen poslovnoj, društvenoj mreži LinkedIn, najvećoj svjetskoj socijalnoj platformi koja okuplja sve one koji traže posao, kao i kompanije koje traže zaposlenike. Učesnici radionice će imati priliku da saznaju kako na profesionalan način istaknuti sve svoje kompetencije i tako oblikovati svoj LinkedIn profil. 

Saznajte kako povećati mogućnost pronalaska idealne kompanije za rad kroz svoj LinkedIn profil i zašto je upravo on dobar način za promociju ličnih i profesionalnih vještina.

Pridružite nam se na CV radionici koja će se održati u ponedjeljak, 04.11.2019. od 11:45h do 13:45h, u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu. Prijaviti se možete kroz formu do 31. oktobra (12:00h).

Ovo je odlična prilika da savladate tehnike pisanja CV-a, uređivanja LinkedIn profila te na taj način postanete konkurentniji na tržištu rada. Iskoristi svoju šansu i prijavi se na CV radionicu!