Asseco SEE - Učesnica Sajma

Asseco SEE - Učesnica Sajma

Asseco SEE je internacionalna kompanija koja ima predstavništva u 19 zemalja regije, aktivnu prodaju ima i na drugim tržištima, a svoj brand na bh. tržištu počela graditi 2011.

Od tada, Asseco SEE d.o.o. svojim klijentima pruža softverska rješenja i usluge visokog kvaliteta u oblasti bankarstva, a lista klijenata u našem portfoliju je vrlo impresivna.

Brand gradimo zajedno sa našim zaposlenicima, mladim, posvećenim i energičnim ljudima, sa kojima je privilegija raditi i dijeliti poslovne uspjehe. Naše kancelarije su u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli, sa ukupno 70 zaposlenih. Kontinuirano širimo naše timove i, ako vidite svoju priliku u našim timovima, dobrodošli ste!

Zaposlenici su naš najveći i najvrijedniji potencijal, pa kontinuirano radimo kako bismo održali njihova znanja i vještine na visokom nivou i time održali visoke standarde usluga koji naši klijenti očekuju. Asseco SEE kontinuirano radi na nadogradnji kapaciteta zaposlenika, uz pažljivo isplaniran pristup obrazovanju, budući se okolina i očekivanja naših klijenata konstantno mijenjaju na brzorastućem tržištu.