QSS - Učesnica Sajma

QSS - Učesnica Sajma

QSS je vodeća IT kompanija koja kontinuirano kreira inovacije i nudi nove ideje na bh. tržištu, te pomaže bh. organizacijama da unaprijede svoje operativne procese i poslovne modele.

U današnjem digitalnom društvu, inovacije, znanja i nove ideje kreirane uz pomoć IT tehnologija predstavljaju temelj rasta i razvoja modernih kompetitivnih organizacija, tržišta i društava.  Digitalne inovacije ne zahtjevaju samo tehničke stručnjake za svoju realizaciju, već široku paletu eksperata iz mnogih sektora kako bi se materijalizirale, razvile i dostigle globalno tržište. Samim time, digitalne inovacije vuku cjelokupnu privredu i društvo snažno naprijed, motivirajući mlade da ostanu, agiraju i stvaraju nove vrijednosti.

Sa 22 godine uspješnog poslovanja, QSS nudi mnogobrojna rješenja u segmentima razvoja software-a, sistemskih integracija i Cloud usluga. Naša najtraženija rješenja uključuju Cloud-bazirana i mobilna rješenja uz primjenu savremene tehnologije, Data centar infrastrukturna rješenja, mrežna i sigurnosna rješenja, Analytics i BigData rješenja, back-up rješenja, i mnoga druga.

QSS upošljava 30 vrhunskih stručnjaka iz oblasti razvoja, sistemske integracije, prodaje i servisa, a opslužuje preko 300 kupaca u zemlji i inostranstvu iz telekomunikacijskog, finansijskog, privatnog i javnog sektora.

Želite se pridužiti jednoj od najperspektivnijih informatičkih kuća u BIH i raditi u opuštenoj atmosferi u društvu mladih stručnjaka? Želite raditi na ozbiljnim projektima, dalje se educirati i napredovati u struci? Ako je Vaš odgovor “DA”, pošaljite nam Vaš CV na adresu: job@qss.ba  ili posjetite naš štand na JobFair sajmu za više informacija o otvorenim pozicijama.