Comtrade - Učesnica Sajma

Comtrade - Učesnica Sajma

Comtrade je internacionalna kompanija sa kancelarijama širom svijeta – od Filipina do Kalifornije – i bazom u jugoistočnoj Evropi. Od preko 2000 zaposlenih, više od dvije trećine čine inžinjeri.

Kompanija postoji više od 25 godina, a preko dvije decenije se bavi softverom – razvojem softverskih rješenja i alata, integracijom sistema i uslugama u sferi digitalizacije. Naši zaposleni rade u malim fleksibilnim timovima, formiranim po potrebi. Dobijaju priliku da se redovno usavršavaju i stiču sertifikate priznate u čitavom svijetu. Radimo sa najnovijim tehnologijama i često smo u prilici da inoviramo i svoje i tuđe proizvode i usluge.

S ponosom ističemo naših 30 poslovnih partnerstava sa nekim od najvećih svetskih IT firmi, među kojima su i Microsoft, Nutanix, HP, Oracle, Citrix, Cern, IBM, Intel, Cisco i druge. Imamo preko 1000 zadovoljnih klijenata, kojima rješavamo najraznovrsnije poslovne izazove. Naše prednosti su vrhunsko poznavanje softvera i poslovnih procesa, napredne projektne metodologije i inovativnost koju njegujemo.

Ako vjeruješ da možeš doprinijeti našim rezultatima, želimo da te upoznamo.