Prvi korak ka zaposlenju - JobFAIR ‘19

Prvi korak ka zaposlenju - JobFAIR ‘19

Ukoliko imate strah od poslovnog intervjua, ne znate kako prići predstavnicima kompanija ili jednostavno želite praksu, onda je JobFAIR ’19 idealna prilika za Vas.

Nakon jubilarnog desetog, JobFAIR se vraća na velika vrata. Članovi Udruženja studenata elektrotehnike Evrope, EESTEC LC Sarajevo vrijedno rade kako bi ispunili sva Vaša očekivanja. Ove godine JobFAIR, sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije, održati će se u Kampusu Univerziteta u Sarajevu, 4. i 5. novembra.

Primarni cilj Sajma je povezivanje studenata i diplomaca sa budućim poslodavcima, podsticanje  poslovne kreativnosti i informisanosti o tržištu rada. Također, i ove godine partneri Sajma su najuspješnije kompanije u BiH, čiji će predstavnici svim posjetiocima omogućiti potpuni doživljaj koračanja poslovnim stazama.

Tokom ova dva dana posjetioci Sajma će imati priliku da učestvuju u raznim radionicama i kroz neformalni razgovor sa predstavnicima kompanija saznaju kako doći do prakse, ali i kompetencija koje vode do stalnog zaposlenja u nekim od ovih kompanija. Jedanaesti po redu JobFAIR, donosi brojne novitete i zanimljive aktivnosti koje će Vam pomoći da se što bolje pripremite za poslovni svijet. 

Važno je naglasiti da je svim studentima i diplomcima omogućeno da ostave svoju biografiju u JobFAIR CV bazu podataka, u kojoj se već nalazi preko 3000 biografija. Pored unosa, sve biografije je moguće ažurirati tokom cijele godine. Pozivamo Vas da već sada učinite svoj prvi korak ka zaposlenju i ostavite Vaš CV jednim klikom ovdje.   

Za više informacija o samoj realizaciji ovogodišnjeg JobFAIR-a, kompanijama učesnicama Sajma i svim popratnim aktivnostima, pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i LinkedIn, kao i na našoj zvaničnoj stranici www.jobfair.ba.

Pozivamo Vas da zajedno s nama, gradite put do uspješne poslovne karijere.

Iskoristite svoju šansu, očekujemo Vas!