QSS - Učesnica Sajma

QSS - Učesnica Sajma

Kompanija koja posluje kao vodeća IT kompanija za virtualizaciju i Cloud usluge, sigurnost i dostupnost podataka te enterprise Internet rješenja u jugoistočnoj Evropi, ovogodišnja je učesnica Sajma.

 QSS je osnovan 1997. godine, te je od tada unaprijedio poslovanje za preko 1,000 kompanija. Kroz 20 godina rada, QSS je realizirao preko 500 uspješnih projekata, isporučio više od 2 miliona linija koda te pružio gotovo 150.000 sati Cloud servisa. Stoga, QSS danas posluje kao vodeća IT kompanija za virtualizaciju i Cloud usluge, sigurnost i dostupnost podataka te enterprise Internet rješenja u jugoistočnoj Evropi. Vodeću pozicija, između ostalog, osigurana je kroz jaka, višegodišnja partnerstva sa svjetskim liderima iz IT industrije kao što su Adobe, Check Point, Cisco, IBM, Microsoft, Oracle, Veritas i VMware.

Misija kompanije je da inspiriše organizacije, tako da mogu, koristeći inovativna IT rješenja, implementirana na njihovoj infrastrukturi ili u QSS Cloud-u, značajno unaprijediti njihovo dugoročno poslovanje. Tokom posljednjih godina, QSS je intenzivno ulagao u razvoj vlastitog data centra, što je rezultiralo nastankom jednog od najmodernijih data centara u Bosni i Hercegovini, te velikim brojem Cloud usluga koje mogu zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih klijenata. Cjelokupan portfolio je usklađen sa potrebama kupaca, dok su sve korporativne aktivnosti u QSS-u podređene građenju kvalitetnih odnosa sa klijentima.

U skladu sa prethodno spomenutim, uvjerenje o kvalitetu i profesionalizam uvijek su bili, te će biti i dalje, glavni prioriteti za QSS.