Infobip - Srebreni partner Sajma

Infobip - Srebreni partner Sajma

Jedan od lidera globalne telekom industrije je ovogodišnji Srebreni partner Sajma.

 Kompanija Infobip je prošle godine proslavila svoj deseti rođendan, a ove godine slavi sedmu godinu postojanja u Sarajevu.

Danas je Infobip jedan od lidera globalne telekom industrije, sa više od 1.100 zaposlenih u 52 ureda širom svijeta, a u svom portfoliu broji preko 200 hiljada klijenata, što ga svrstava u rang najvećih IT kompanija.

Osnova Infobipovog poslovanja bazirana je na razvoju vodeće svjetske platforme za obradu i dostavu SMS i glasovnih poruka, push notifikacija, emaila te poruka putem globalno popularnih aplikacija kao što su Viber, Facebook Messenger, LINE, Telegram i druge.

Priča o maloj lokalnoj kompaniji koja je odavno prerasla granice regiona, počela je prije jedanaest godina u Vodnjanu, malom mjestu pored Pule u Istri, a deceniju poslije može se pohvaliti sa sedam developerskih centara u Puli, Zagrebu, Sarajevu, Beogradu, St. Petersburgu i indijskom gradu Pune. Sarajevski ured trenutno broji 120 zaposlenih od kojih je 30 developera, a misija je da ovaj ured zaposli još toliko novih članova.

Vrijednosti koje Infobip kao kompanija cijeni su prvenstveno timski rad, proaktivnost i želja za konstantnim napredovanjem. Kako bi to postigli, svojim uspolenicima nude brojne pogodnosti koje im omogućuju da se osjećaju ugodno tokom radnog dana, te da uživaju u onom što svakodnevno rade.

Kako to već odavno nalažu prakse vodećih IT kompanija u svijetu, Infobipovi uposlenici imaju plaćenu teretanu, voće, kafu i sokove, kao i organizovana stalna druženja sa kolegama, te nekoliko teambuildinga tokom godine.

Ukoliko želite postati dio Infobipovog tima u Sarajevu i biti dijelom ove svjetske kompanije, prijavite se na trenutno otvorene pozicije klikom na LINK ili nam preporučite svoje prijatelje i poznanike putem email adrese careers.bih@infobip.com.