PING Software & Services - Učesnica Sajma

PING Software & Services - Učesnica Sajma

Želiš li raditi na izazovnim zadacima i tehnologijama, na projektima koji čine pozitivnu promjenu u našem društvu? Postani dio tima koji sam kreira svoje uspješne priče. posao@ping.ba

Da se predstavimo

Već preko 20 godina PING Software & Services je na bh. i inostranom tržištu prepoznat kao pouzdan poslovno-tehnološki partner u razvoju softvera i sistemskim integracijama. Znanje i kvalitet su ključne poslovne odrednice naše kompanije i beskompromisno ih ugrađujemo u sve naše proizvode, usluge i rješenja.

Čime se bavimo

Radimo na projektima za koje vjerujemo da čine pozitivnu promjenu u našem društvu. Partneri smo kompanijama iz različitih industrijskih sektora - onima koji tek pokreću poslovanje, malim i srednjim kompanijama, kao i  velikim privrednim, financijskim i vladinim organizacijama.

Posjedujemo bogato iskustvo u razvoju i implementaciji poslovnih sistema kao što su: bankarski sistemi, sistemi elektronskog i mobilnog bankarstva, ERP rješenja, sistemi za upravljanje ljudskim resursima, sudskim predmetima i projektnim portfoliom, registri građana, sistemi za izdavanje ličnih dokumenata i putnih isprava...

Možda ne znaš, ali i ti predstavljaš dio naše USPJEŠNE priče. Pitaš se kako? Naši proizvodi su dio i tvog svakodnevnog života: upis u matičnu knjigu rođenih, izdavanje ličnih dokumenata, transakcije putem mobilnog i elektronskog bankarstva... Već si Pingovac ;)

I najvažnije

Zaposleni su najveća vrijednost naše kompanije. A njih, više od 55, je ono što čini PING.

Uspjeh je timski sport. Zahtjeva predanost, nadahnuće i strast prema onome što radimo, i ne dolazi bez njegovanja kulture povjerenja, uzajamnog poštovanja i osnaživanja.  I to je ono što mi Pingovci živimo.

Spoj smo znanja i iskustva, mladosti i malo starije mladosti :)

Naš tim je sačinjen od školovanih, certificiranih i visoko motivisanih eksperata. Nudimo radno okruženje u kome se svaki član tima dobro osjeća i motivisan je za profesionalni razvoj i unapređenje. Izazovni projekti i tehnologije, plaćena edukacija i certifikacija, odlasci na različite konferencije... omogućavaju svakom članu našeg tima da postigne svoju IZVRSNOST. Posebnu pažnju posvećujemo zadovoljstvu i uspješnom balansiranju između poslovnog i privatnog života članova našeg tima.

Njegujući kreativnost svakog pojedinca kreiramo ZAJEDNIČKE USPJEŠNE priče.

Budući Pingovac?

Interesuju te: razvoj softvera, web i mobilnih aplikacija; integracija heterogenih i distribuiranih sistema ili razvoj i implementacija sistemskih, mrežnih i sigurnosnih rješenja, ili jednostavno voliš tehnologiju i želiš učiti i rasti zajedno sa nama.

Nudimo ti: rad na izazovnim projektima i tehnologijama, plaćenu edukaciju i certifikaciju, odlaske na lokalne, regionalne i međunarodne konferencije i rad u proaktivnom timu.

Pridruži se našem timu!