Lakše do posla uz CV radionicu i LinkedIn profil

Lakše do posla uz CV radionicu i LinkedIn profil

Ukoliko želite da se vaša aplikacija za posao izdvoji u gomili drugih i da sebe predstavite u što boljem svjetlu, prijavite se na CV radionicu!

Prvi važan korak ka uspostavljanju radnog odnosa ili prijavljivanja na konkurse različitog tipa, predstavlja pisanje CV-a, koji poslodavcu može biti presudan u donošenju odluke o kvalitetu prijave i odrediti budući poslovni put kandidata. Upravo iz tog razloga, tradicionalno će se održati  besplatna CV radionica. Pozivamo vas da se prijavite na radionicu kako bi bili sigurni da vaš CV na najbolji način prikazuje vaša dosadašnja dostignuća.

Sadržaj ovogodišnje CV radionice, bit će posvećen i sve popularnijoj društvenoj mreži LinkedIn, inače najvećoj svjetskoj socijalnoj platformi koja okuplja ljude koji traže posao te kompanije koje traže zaposlenike. Učesnici radionice dobit će upute i savjete kako profesionalno oblikovati Linkedln profil i povećati mogućnost pronalaska idealnog poslodavca.

Saznajte zašto je LinkedIn odličan način za promociju ličnih vještina i znanja koje posjedujete te kako lakše ostvariti poslovne kontakte.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 5. novembra u 11:30h u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu. Prijaviti se možete kroz formu do 30. oktobra (13:00h).

Ne propustite priliku da usavršite svoje vještine i postanete konkurentniji na tržištu rada.