Asseco SEE & Payten - Učesnica Sajma

Asseco SEE & Payten - Učesnica Sajma

ASSECO SEE d.o.o. Sarajevo dio je grupe ASSECO SOUTH EASTERN EUROPE, koja je u domenu produkcije i implementacije sopstvenih softverskih rješenja i usluga. Jedna od najvećih IT kompanija u regionu ove godine po prvi put je učesnica Sajma.

Naš cilj je izgraditi pouzdanu i profitabilnu IT kompaniju, koja svojim klijentima pruža softverska rješenja i usluge visokog kvaliteta.

O brandu svakog poslodavca govori lista njegovih klijenata, a kada su Asseco SEE i Payten u pitanju, možemo reći da je ta lista zaista impresivna.

Međutim, takav pouzdan brand uspjeli smo izgraditi zahvaljući timu brilijantnih i posvećenih mladih ljudi sa kojima imamo privilegiju raditi.

Bosna i Hercegovina je veliki rasadnik talenata i Asseco SEE I Payten to prepoznaju.

Zaposlenici su naš najveći i najvrijedniji potencijal, pa kontinuirano radimo kako bismo održali njihova znanja i vještine na visokom nivou i time održali visoke standarde usluga koji naši klijenti očekuju. Asseco SEE I Payten kontinuirano radi na nadogradnji kapaciteta zaposlenika, uz pažljivo isplaniran pristup obrazovanju, budući se okolina i očekivanja naših klijenata konstantno mijenjaju.