ZIRA - Srebreni partner Sajma
linked tviter fejs


ZIRA je kompanija osnovana 1995. godine i priznat svjetski provider telekomunikacijskih usluga sa fokusom na razvoj i dizajn softverskih rješenja.

Može se pohvaliti sa preko 18 godina pružanja telekom rješenja koja potvrđuju uspjeh i izvrsnost ZIRA‐inih usluga. ZIRA posjeduje preko 50 različitih kupaca raspoređenih u 22 države.

ZIRA blisko sarađuje sa TMF‐om (Telecom Management Forum), te prihvata njegove standarde i forume što predstavlja veliki doprinos poslovanju firme u smislu produbljivanja svijesti o budućim zahtjevima tržišta i održivog razvoja najnovije tehnologije. Ova kompanija ima jasnu viziju, a to je razvoj svjetski prepoznatljivog proizvoda, koji diktira kvalitet ostatku konkurencije te na taj način postavlja nove ciljeve u industriji telekomunikacija. Rezultat ovakvog načina rada kao i posvećenosti poslu ZIRA‐inih uposlenika predstavlja u potpunosti integrirano rješenje za siguranje prihoda i upravljanjem neomugućavanjem prevare nazvanim “N2B – ZIRA Risk Management”.

ZIRA‐ini uposlenici posjeduju talenat, iznimnu profesionalnost, ozbiljan pristup poslu, spremnost na timski rad i saradnju te kao takvi predstavljaju najvrijedniji resurs ove kompanije.

Profil kompanije pogledajte na ovom linku.
.